avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dosar pentru permis port-armã tergiversat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dosar pentru permis port-armã tergiversat

buna seara am depus actele pentru permis port-arma neletala in data de 18septembrie am aviz apt pe fisa medicala psihologic apt cazierul curat cutie omologata pentru arma si nici pana in ziua de astazi nu mi-au eliberat autorizatia de cumparare arma pt inregistrare. mi se spune ca dosarul e incomplet si ca nu imi pot spune ce lipseste de la dosar si sa vin saptamana viitore si tot asa(acum a ramas sa ma duc saptamana viitoare) #-o#-o#-o#-o#-o unde as putea cere explicatii si ce e de facut sa imi pot lua permisul pot sa refuze un dosar daca eu sunt apt si am si spatiu de depozitare? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: constantin pricope , utilizator 08:10, 16 Noiembrie 2013
Solicitati clarificarea situatiei la seful compaertimentului responsabil in verificarea dosarului si emiteea autorizatiei
Exista situatii in care ,in urma verificarilor temeinice si responsabile se dispune respingerea cererii si se acorda aviz negativ
Solicitati un raspuns in scris. Avizul negativ nu se motiveaza, dar se comunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre cazier mediadream mediadream Buna ziua! Am o intrebare legata de cazierul meu. Acum 2 ani am fost prins conducand un autoturism pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica de 0.6 in ... (vezi toată discuția)
Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)
Am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice ... RacingTeam RacingTeam Buna seara tuturor. In anul 2013 am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice si o perioada de 8 ani incercare. Reabilitarea a survenit in ... (vezi toată discuția)