avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salar

Buna ziua, am o intrebare legata de poprirea pe salar. In momentul de fata primesc salariul pe un cont de BCR , card de debit normal. Daca voi fi executat de firma de recuperare Kredyt Inkasko, imi vor fi opriti toti banii ce intra ca si salar pe cont sau doar banii care reprezinta 30% din venituri? Mai exact orice venit din salarii prezent pe card va fi retinut de banca?
Nu am alte venituri si nici proprietati pe numele meu .
Multumesc pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 18:59, 16 Noiembrie 2013
Daca se pune poprire pe cont, banca nu ar trebui sa retina si sa vireze executorului decat 1/3. Daca nu se intampla asa, iar banca va retine tot salariu, mergeti la executor si explicati situatia. El va emite o dispozitie bancii sa va elibereze diferenta din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am o poprire pe salariu pe numele firmei unde lucrez,dar chiar astazi am fost informat tot printr-o comunicare ca mi-a fost pusa aceeasi poprire si pe intregul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar naum_ianca naum_ianca Am un credit de nevoi personale la BCR. Am avut restanta, am fost data la o firma de recuperare, am platit si eu cat am putut (nu toata suma). Restanta mea ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate. cum pot sa primesc salariul? GhiocaF GhiocaF Salut. Am o intrebare si sper ca acest site ma va putea ajuta. De cateva luni am conturile blocate datorita datoriilor la banci. Toti banii care intra pe vreun ... (vezi toată discuția)