avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala [EDITAT]
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala [EDITAT]

Buna seara.
As vrea sa aflu cum se calculeaza dauna totala. Am auzit ca as putea primi 75% din valoarea reala a masinii. cum se calculeaza valoarea reala? e vorba de un logan din 2007, pretul de nou fiind aproximativ 7000.
multumesc
Cel mai recent răspuns: vlavali , utilizator 21:05, 28 Februarie 2014
7000 euro*
Modul de calcul al despagubirii in cazul unei daune totale este indicat in Ordinul CSA nr. 14. Puteti sa determinati si singur valoarea despagubirii.
Acest subiect s-a discutat mult pe forum si puteati sa va lamuriti. De exemplu aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc pt. ajutor!
Buna ziua,
Nu s a solutionat dosarul nici pana acum, deoarece [EDITAT} refuza sa corecteze coeficientul de uzura, aferent autoturismului meu. Poate imi scapa mie ceva...
Va rog domnule Nucu$ si cioan sa stabilim impreuna coeficientul de uzura conform ordinului 14/2011 al CSA.
Dacia logan, din martie 2007, 71500 km parcursi. Masina era intr o stare foarte buna de intretinere inainte de accident!
Astept cu nerabdare si recunostinta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna totala - rca - stabilirea uzurii euphoria euphoria Acum 2 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier pe dn1, in care nu eu am fost vinovatul. Vinovatul mi-a dat copie dupa asigurarea RCA, care este la ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca / catalog schwacke / valoarea reala auto Bujor-Marius Bujor-Marius Buna ziua, Pe data de 26.08.2012 am fost implicat intr-un eveniment rutier. Pe scurt, o doamna a intors in fata mea pe linia continua, neputand sa evit ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de dauna totala auto dorinamanci dorinamanci Am fost victima unui accident auto in urma caruia masina mea a suferit daune majore. Societatea de asigurari considera ca se incadreaza la daune totale. Este ... (vezi toată discuția)