avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna seara tuturor.Am si eu o problema penala cu un vecin .Mai exact acum o luna pe fondul unor divergente mai vechi si mai noi cu un vecin s-a ajuns la distrugerea unui bun al meu.Vecinul vesnic suparat pe mine s-a pus cu pietre pe ferestrele casei mele si mi-a spart un geam de termopan .Am chemat politia am facut o plangere pentru distrugere,s-au facut si fotografii de la fata locului si am asteptat.Acum doua zile sunt invitata la politie pentru completarea declaratiei implicit pentru propunerea de martori.Cu aceasta ocazie domnul politist i-mi spune ca dosarul penal e posibil sa nu ajunga in instanta si sa se termine cu o amenda administrativa deoarece valoarea distrugerii este prea mica[450 ron] .Exista posibilitatea asta si daca da, ma poate ajuta amenda administrativa in civil la recuperarea prejudiciului?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 16 Noiembrie 2013
Puteti sa solicitati daune,promovand actiune civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorul de rufe al vecinului de sus mi-a spart geamul - cum procedez? came_vasile came_vasile Buna seara, Va contactez in legatura cu un incident domestic care a survenit din cauza unui uscator de rufe montat pe fatada blocului. Concret, vecinul ... (vezi toată discuția)
Distrugere Daddy21 Daddy21 Buna ziua, Unui vecin de al i a căzut plasa de termopan antiinsecte pe masina mea si mi a spart parbrizul si îndoit usor plafonul.Am fost la poliție și am ... (vezi toată discuția)
Distrugere + violare proprietate gionigioni gionigioni Buna ziua, Ma confrunt cu urm situatie: - o altercatie intre 2 vecini - el m-a lovit - eu am spart un geam al masinii lui - el a intrat peste mine in curte ... (vezi toată discuția)