avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Distrugere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Distrugere

Buna ziua,
Unui vecin de al i a căzut plasa de termopan antiinsecte pe masina mea si mi a spart parbrizul si îndoit usor plafonul.Am fost la poliție și am facut o plângere ptr distrugere...care sunt următorii pasi pentru recuperarea prejudiciului care se ridică undeva la 2000 lei?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Sa va constituiti parte civila in cadrul procesului penal, inca din urmarirea penala. Daca nu, la primul termen la instanta.

Cu stima
Cred ca ar trebui sa va adresati instantei civile pentru recuperarea prejudiciului, din descrierea dvs nu pare sa fi avut intentia sa va distruga plafonul si parbrizul.



Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Într-adevăr nu pot spune ca vecinul ce a produs distrugerea a avut intenție însă va rog sa imi spuneti care sunt pasi de urmat in deschiderea unui proces civil pentru distrugere?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cred ca ar trebui sa va adresati instantei civile pentru recuperarea prejudiciului, din descrierea dvs nu pare sa fi avut intentia sa va distruga plafonul si parbrizul.





Notificati-l initial prin executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresare instanta de judecata GMN GMN Buna ziua. Am ajuns in situatia in care trebuie sa ma adresez unei instante de judecata ca reclamant intr-un dosar de distrugere din culpa. Am depus plangere ... (vezi toată discuția)
Incident in trafic shoki shoki Salutare, am avut o altercatie cu sofer in trafic, a coborat si mi-a spart parbrizul, a indoit capota si usa cu un obiect. A intrat dupa o strada fara ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu piroscaemil piroscaemil In data de 23 mai 2020 am parcat masina pe un loc de parcare din orasul Sinaia,lasand in parbriz un bilet cu numarul meu de telefon in caz de nevoie..Locurile ... (vezi toată discuția)