avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... initiere divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

initiere divort

Buna ziua
Cazul meu e urmatorul: sotia mea are certificat de schizofrenic, depresiv. Dar la "umbra"bolii viata mea e un calvar. Casa arata ca si la " curet-murdar", eu si copilul nu primim mancare si curatenie, ea cheltuie toti banii pe shoping si e plina de datorii.
Cum scap?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:18, 2 Aprilie 2009
Buna ziua.Dvs sunteti cel care trebuie sa decideti divortul ar putea fi o solutie
Nu prea inteleg care este scopul dv...
Adica sotia are certificat de schizofrenic si problema dv. e ca ea se si poarta ca atare? Sau cum? Va atrag atentia ca toate obligatiile conjugale sunt comune, inclusiv curatenia si mancarea...
Vreti sa scapati de sotie sau din cercul vicios, ce anume doriti exact?
Pai scrieti in titlu ca vreti sa divortati. Divortati.
In rest, cum spune colega mea, obligatiile chiar sunt comune.
Nu m-am exprimat cum trebuie.
Reiau.
Copilul meu are 19 ani. Noi facem curatenie, ea face dezordine, refuza orice cooperare. Zbiara urla injura. Nu face nimic. NOrmal as vrea sa pastreze ce facem noi, dar e o continua bataie de joc.

Sotia dumneavoastra nu se comporta asa in cunostinta de cauza,cu intentie sau constienta.Acestea sunt manifestarile bolii.Este un om bolnav care nu raspunde de actiunile sale.Nu este de condamnat sau de judecat.Daca nu mai puteti continua alaturi de omul cu care ati imp[artit o casnicie atunci puteti divorta.Sunt convinsa ca nu va este usor,dar cred ca nici ei nu ii este.Puteti introduce dumneavoastra cererea la judecatoria in circumscriptia careia aveti domiciliul comun.

Alte discuții în legătură

Mama poate pierde copilul? allessandra allessandra Am o prietena ce sufera de schizofrenie de cativa ani. Este in plin proces de divort. La mijloc este un copil minor (4 ani). Este posibil sa piarda copilul ... (vezi toată discuția)
Actiune de divort intentata unei persoane bolnava psihic bygserv bygserv Buna ziua, Va deranjez cu o mica problema deoarece am nevoie de cateva lamuriri. Pentru inceput sa va prezint situatia: Cumnata mea a intentat actiune de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate? pedycab pedycab Sunt un proces de divort din care a rezultat un minor in varsta de 5 ani. Mama bolnava de schizofrenie de 20 de ani cu pensie definitiva de la stat pentru ... (vezi toată discuția)