Buna ziua
Cazul meu e urmatorul: sotia mea are certificat de schizofrenic, depresiv. Dar la "umbra"bolii viata mea e un calvar. Casa arata ca si la " curet-murdar", eu si copilul nu primim mancare si curatenie, ea cheltuie toti banii pe shoping si e plina de datorii.
Cum scap?
Nu prea inteleg care este scopul dv...
Adica sotia are certificat de schizofrenic si problema dv. e ca ea se si poarta ca atare? Sau cum? Va atrag atentia ca toate obligatiile conjugale sunt comune, inclusiv curatenia si mancarea...
Vreti sa scapati de sotie sau din cercul vicios, ce anume doriti exact?
Nu m-am exprimat cum trebuie.
Reiau.
Copilul meu are 19 ani. Noi facem curatenie, ea face dezordine, refuza orice cooperare. Zbiara urla injura. Nu face nimic. NOrmal as vrea sa pastreze ce facem noi, dar e o continua bataie de joc.
Sotia dumneavoastra nu se comporta asa in cunostinta de cauza,cu intentie sau constienta.Acestea sunt manifestarile bolii.Este un om bolnav care nu raspunde de actiunile sale.Nu este de condamnat sau de judecat.Daca nu mai puteti continua alaturi de omul cu care ati imp[artit o casnicie atunci puteti divorta.Sunt convinsa ca nu va este usor,dar cred ca nici ei nu ii este.Puteti introduce dumneavoastra cererea la judecatoria in circumscriptia careia aveti domiciliul comun.
Cum se poate?
pedycab
Sunt un proces de divort din care a rezultat un minor in varsta de 5 ani. Mama bolnava de schizofrenie de 20 de ani cu pensie definitiva de la stat pentru ... (vezi toată discuția)