avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot lua o testoasa in avion sau in autocar?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot lua o testoasa in avion sau in autocar?

Buna ziua.
Doresc sa plec in Germania cu avionul sau cu autocarul.
Am o broasca testoasa de Florida si nu o pot lasa acasa ca nu are cine sa aiba grija de ea.
O pot lua pe autocar sau pe avion?
Daca pot, ce acte sau ce conditii trebuie indeplinite ca sa nu am vreo surpriza la vama sau la aeroport?
Mentionez ca la achizitionarea acesteia am primit un certificat de garantie de la pet shop in care este specificat numele meu si animalul achizitionat.
Trebuie sa detin acest certificat in caz de pot sa o iau cu mine?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:09, 17 Noiembrie 2013
Incercati sa contactati autoritatile de frontiera de unde iesiti si de unde intrati.
Fiecare tara are regulile sale.
In mod normal nu ar trebui sa existe probleme dar legea e lege.
Singura problema ar fi aceea ca sa nu se considere ca vreti sa o vindeti in strainatate.
Mai trebuie sa va informati si la compania aeriana.
sandry 86 a scris:

Buna ziua.
Doresc sa plec in Germania cu avionul sau cu autocarul.
Am o broasca testoasa de Florida si nu o pot lasa acasa ca nu are cine sa aiba grija de ea.
O pot lua pe autocar sau pe avion?
Daca pot, ce acte sau ce conditii trebuie indeplinite ca sa nu am vreo surpriza la vama sau la aeroport?
Mentionez ca la achizitionarea acesteia am primit un certificat de garantie de la pet shop in care este specificat numele meu si animalul achizitionat.
Trebuie sa detin acest certificat in caz de pot sa o iau cu mine?

[ link extern ]
Este specificat aici si regimul animalelor de companie. Interesati-va si cum o veti transporta in avion -la cala, sau, fiind animal de mica dimensiune, vi se permite sa o luati cu dvs. in avion-
Pentru autocar, e lesne de inteles unde o veti tine.
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2013
ContSters170895, utilizator
Contactati personal fie autoritatea sanitar veterinara locala ,fie cabinet medical specializat care sa va elibereze documentul,carnetul de sanatate al animalului de companie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul iesirii la frontiera (minor) vieriteiramona vieriteiramona Buna seara! In ziua de Duminica, 06.09.2015, la prezentarea in aeroportul B in jurul orei 21.00, pentru imbarcarea la zborul cu destinatia Londra (Luton), ora ... (vezi toată discuția)
Solicit sprijin in rezolvarea unei probleme mai neobisnuite ana500 ana500 Buna ziua. Ma confrunt cu un aspect , poate mai putin sau deloc intalnit pe aici. Nu prea stiu ce sanse de castig am dar va solicit sprijin intr-o ... (vezi toată discuția)
Bilete avion blue air Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o abordare juridica a unei probleme cu compania de zbor. Am cumparat 2 bilete de avion pentru mine si sotul meu dus-intors ... (vezi toată discuția)