avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezident, renuntare la post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezident, renuntare la post

Buna ziua,
Sunt rezident de anul trecut si am luat un post la un spital dintr-un oras. Anul acesta am sustinut din nou examenul de rezidentiat.As dori sa renunt la postul din acel spital .Va rog sa-mi spuneti daca voi fi obligat sa returnez banii primiti timp de un an de zile.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Renuntare rezidentiat animis animis Subiect: legea 179/2008 ?? Am luat rezidentiat pe post si conform legii 179/2008 daca renunt trebuie sa platesc cheltuielile de personal (prin care inteleg ... (vezi toată discuția)
Renuntare rezidentiat pe post mmnngg mmnngg buna seara ! sunt rezident pe post anu 2,doresc sa renunt la rezidentiat pentru a pleca din tara.....trebuie sa achit o anumita suma de bani spitalului sau cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt medic rezident în an terminal și urmează sa ... Madalina051290 Madalina051290 Buna ziua! Sunt medic rezident în an terminal și urmează sa susțin un examen pe post. În cazul în care examenul este promovat dar totuși nu vreau sa ... (vezi toată discuția)