zaharia65_2 a scris:
Intrucat prevederea legala este imperativa, consider ca ati avea sanse sa castigati un proces in care spitalul se indreapta cu o actiune impotriva dvs. intemeiata pe aceste prevederi legale, numai in cazul invocarii unei exceptii de neconstitutionalitate a prevederii legale mentionate, care sa fie admisa de Curtea Constitutionala. Iar eu consider ca o prevedere legala care impune restituirea salariului pentru perioada lucrata, este una care incalca dreptul la o munca echitabil si corect retribuita.
Multumesc pt raspuns!. Anul acesta am dat din nou rezidentiatul si am ales ortopedie pe loc deci urmatorul pas e sa renunt la postul de ortopedie pe care l-am luat anul trecut (silit de imprejurari, pt doream foarte mult specialitatea).
Acum nu stiu care ar fi pasii de facut: sa merg intai la spitalul unde am postul si sa demisionez, sa discut cu un avocat pt a merge cu argumente? Din ce am mai citi vad ca sunt alte cazuri in care spitalele au dat in judecata rezidentii pe post iar justitia nu a dat castig de cauza spitalelor. Cum ma sfatuiti sa procedez?