Zilele trecute un vecin de cimitir (este si angajat al Primariei), a facut modificari in cimitir, mai exact a intrat cu o temelie peste mormantul parintilor mei . Acesta a construit fara sa instiinteze preutul paroh si fara acordul lui. Preotul mi-a dat acordul sa stric constructia vecinului cat ajunge peste mormantul meu. Eu am avut imprejmuit mormantul cu temelie, vecinul a construit peste temelia mea.
Ce imi recomandati a fi mai eficient? , avand in vedere ca oamenii legii se misca foarte greu daca ar fi sa actionez in instanta.
Pe cale amiabilă nu văd șanse. I-am vorbit, dar nu are nici un gănd să strice. L-a sunat și preotul în fața mea și a dat vina pe mamăsa de 80 de ani, că ar fi făcut ea cavoul. Nu este adevărat din ce a vorbit lumea care l-a văzut.
Să stric construcția cum mi-a spus preotul, mă poate acuza de ceva?
Loc de veci...
CostelC.
Loc de veci...
Buna ziua.
Sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc anticipat.
In anul 2023 socrii mei E. 77 si N. 80 ani au decis ca vor ... (vezi toată discuția)
loc de veci
Vasile Radu
In urma cu un an de zile am cumparat un loc de veci, cu acordul bisericii, pentru a construi un cavou. Pentru aceasta am chitanta care dovedeste ca am platit ... (vezi toată discuția)