Am avut la un moment dat o societatea, a carei activitate din diverse motive am fost obligat sa-l suspend. Fiind mai mult plecat, nu s-au mai depus nici balantele, bilantul cu 0, motiv pentru care la vechea adresa de sediu se tot trimiteau instiintari. In momentul suspendarii societatea nu avea datorii.
Acum care ar fi cea mai simpla solutie sa pot "scapa" de societate ? Am inteles ca varianta legala, adica numirea unui lichidator, m-ar costa undeva in jur de 1500 lei.
Daca nu depun in continuare nimic, dupa un timp nu se rediaza automat? Care este cuantumul amenzii pentru aceste nedepuneri ?
In cazul unei eventuale cesionari, unde trebuie sa ma duc sa aflu exact cat este de platit ?
se poate radia voluntar fara numire de lichidator ,
trebuie o hotarare AGA sau decizia asociatului unic in care se precizeaza : am hotarat dizolvarea si lichidarea simultana a S.C. .................................. SRL fara numire de lichidator, patrimoniul societatii revenind integral asociatului unic dupa plata datoriilor catre creditori, conform art 227 alin 1 lit. d) si art 235 din legea 31/1990 privind societatile comerciale. Mentionez ca la data prezentei societatea nu inregistreaza datorii la stat sau la bugetele locale.