da se plateste ,
daca la instanta de fond s-a incheiat contract cu avocatul si s-a precizat ca va va reprezenta in dosar in toategradele de jurisdictie , atunci va limitati la pretul din primul contract .
daca nu sunt astfel de precizari , atunci trebuie incheiat un alt contract deci alti bani .
Da am incheiat un contract si am platit o suma pentru care am semnat si nu am primit chitanta binenteles dar nu asta este problema ci cea in care avocatul imi cere sa fiu de acord cu un contract in care sa nu achit nimic pentru ca isi va recupera el banii de la primarie,nespunandu-mi ca:"Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondat, recursul. Obligă recurenţii la plata către intimaţii reclamanţi a sumei de 1500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare (onorariul avocat). Irevocabilă."
Acum eu ce trebuie sa fac?:-/
Eu nu am inteles daca ati achitat sau nu cei 1.500 lei.
Daca i-ati achitat, chitanta doveditoare a acestui fapt s-a depus in original la instanta, iar prin decizie au fost obligati recurentii sa va inapoieze cei 1.500 lei reprezentand onorariu avocat. Astfel veti legaliza decizia si ii veti executa pe debitori.
Daca doar ati semnat contractul, dar nu ati platit onorariul, atunci sa stiti ca acei bani sunt ai avocatului care si-i va recupera de la recurenti.