avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla daca avocatul s-a prezentat la toate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla daca avocatul s-a prezentat la toate sedintele?

Cum pot afla daca avocatul s-a prezentat la toate sedintele obiectului de judecata?
Cel mai recent răspuns: MaraD , utilizator 08:59, 23 Noiembrie 2013
Acest aspect este retinut in incheierea de sedinta a fiecarui termen.
va duceti al dosar si studiati toate incheierile de sedinta.
Va multumesc!
Judecata se mai poate face si in lipsa.
Probabil,dvs stiti cel mai bine.Dar la toate sedintele? Atunci pentru ce l-am platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce termen este necesar pentru a depune o contestatie pt lipsa unor incheieri de sedinte? dogarudobra dogarudobra sedintele au fost pe data de 30/04 si 7/05 2014 , cat si prdata de 23/04/2014 cand a avut loc judecata de recurs multumesc (vezi toată discuția)
Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Procedura judecătorească bebelush1900 bebelush1900 Mă judec cu o agenție imobiliară care nu se prezintă la nicio ședință la judecătorie. Nici avocatul lor. Procesul s-a amânat pina acum de 5 ori. Eu ... (vezi toată discuția)