avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere bonuri fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere bonuri fiscale

Buna ziua,
am o intreprindere individuala,neplatitoare de TVA,si as vrea sa stiu daca mai pot inregistra bonurile fiscale pana in 100 de ron de consumabile care nu au cui-ul trecut pe ele (exclus cele de motorina,deoarece la acestea am trecut cui-ul pe fiecare bon).

Si as mai avea o intrebare,eu am un contract de comodat pe masina ,as vrea sa stiu trebuie sa fac foi de parcurs?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:35, 22 Noiembrie 2013
Daca folositi masina si in interes personal si trebuie sa deduceti doar 50% din cheltuielile aferente, nu mai intocmiti foi de parcurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Tipuri de cheltuieli la i. i. DANNUTZA85 DANNUTZA85 La o intreprindere indiduala neplatitoare de tva se duce motorina (50%) daca se face un contract de comodat cu proprietarul masinii, mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli pe un contract de comodat la auto Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua. Sunt asociat in firma si am facut un contract de comodat pentru masina mea personala cu firma in care repet ,sunt si asociat dar si angajat. Cat ... (vezi toată discuția)