avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere cheltuieli pe un contract de comodat la auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere cheltuieli pe un contract de comodat la auto

Buna ziua.
Sunt asociat in firma si am facut un contract de comodat pentru masina mea personala cu firma in care repet ,sunt si asociat dar si angajat.
Cat pot sa deduc din bonul de motorina?
Am platit impozitul auto ,pot sa-l decontez?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Serbanstefan21 , utilizator 11:49, 18 Ianuarie 2019
Buna ziua,

100% daca intocmiti foi de parcurs din cere reiese ca folositi auto 100% in scopul activitatii
50% daca nu intocmiti foi de parcurs

Procentele se aplica la toate cheltuielile auto si tva aferent.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli pentru contract de comodat utilizare autoturism Mariralu Mariralu Am nevoie de indrumare in urmatoarea situatie : - SRL ,neplatitor de TVA , asociat unic , Caen : comert online , administratorul soc. fiind totodata si ... (vezi toată discuția)