avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Abuz
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Abuz

Care este motivul pentru care imaginea de background asociata mie de catre proprietarii site-ului este cea a unei siluete masculine?
E o conditionare absurda si jignitoare.
In acelasi fel cum absurda si jignitoare este toata conditionarea legata de acele cookies si accord de folosire. Folosul (pe un forum de discutii libere), sunt discutiile in sine.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
ivanawlf, utilizator
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 15:29, 18 Noiembrie 2013
:love1:
Aveti posibilitatea sa alegeti un avatar care sa va reprezinte :)
Am pus o intrebare la care mi s-a raspuns cu o sugestie, nu cu o explicatie.
Sugestia dumneavoastra este aceea de a acoperi cu o imagine grafica ceea ce eu consider ca este un abuz.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
ivanawlf, utilizator
V-as fi recunoscator daca mi-ati explica de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Faceti abuzuri ContSters373704 ContSters373704 uitati ce este,nu imi tot inchideti mie postarile daca nu va convin voua.va faceti publicitate,mergeti pe like,clicuri,publicitate si am copiat raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)