avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrare in concediu de maternitate din somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrare in concediu de maternitate din somaj

Buna ziua.
firma la care sunt angajata momentan urmeaza sa intre in insolventa, asadar voi fi data in somaj. imi doresc din tot sufletul un copil, si sa raman insarcinata a devenit un scop foarte important pentru mine. deocamdata nu mi-am gasit un alt loc de munca, si doresc sa stiu, in cazul in care sunt data in somaj, si raman insarcinata in timpul somajului, mai pot primi indemnizatia pentru cresterea copilului?? beneficiez de concediul de maternitate??
va multumesc si astept cu interes raspunsurile dvs

Alte discuții în legătură

Pot fi concediata? Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa stiu daca mi se poate prelungi contractul de munca in situatia in care sunt insarcinata, iar contractul a fost semnat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pot intra in somaj insarcinata si sa beneficiez dupa aceea de indemnizatie de crestere a copilului. Damian Otilia Damian Otilia Buna ziua! Am si eu sa va adresez o intrebare, am ramas însărcinat in timpul indemnizație de creștere a copilului si urmează ca la inceputul luni mai sa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului danauzu danauzu buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri! in aprilie ,mi se termina concediul de crestere copil si as vrea sa intru in somaj,am o vechime in ... (vezi toată discuția)