avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot intra in somaj insarcinata si sa beneficiez dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot intra in somaj insarcinata si sa beneficiez dupa aceea de indemnizatie de crestere a copilului.

Buna ziua!
Am si eu sa va adresez o intrebare, am ramas însărcinat in timpul indemnizație de creștere a copilului si urmează ca la inceputul luni mai sa intru in somaj ( vor sa desființeze postul pe care eu lucram), Nu stiu care sunt procedurile ar trebui sa ma intorc din nou la munca sau pot intra in somaj insarcinata si sa beneficiez dupa aceea de indemnizatie de crestere a copilului.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 11 Februarie 2019
Din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

Pe perioada concediului de maternitate si a CCC, plata indemnizatiei de somaj este suspendata si se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea fiecaruia dintre aceste concedii.

Cererea pentru intrarea in CCC se va depune la AJOFM, iar actele la Primaria in raza careia domiciliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului Vasilescuelena Vasilescuelena Buna ziua! Lucrez de 1 an si 7 luni neintrerupt dar pe perioada determinata. Contractul imi expira pe 09.01.2019 iar eu sunt insarcinata uramand sa nasc la sf ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata in 6 luni,in cateva zile firma la care lucrez intra in insolventa ce se intimpla cu mine? omide1 omide1 Buna ziua Sunt insarcinata in 6 luni ,firma la care lucrez intra in insolventa in 3- 4 zile ,o saptamana nu stiu exact.Am intrebat seful ce se intimpla cu ... (vezi toată discuția)