avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa inmatriculare vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa inmatriculare vanzare auto

Buna ziua,
Am inmatriculat un autoturism in 2007 pentru care am platit taxa de prima inmatriculare 6000 ron.
Am recuperat in 2008 o suma aferenta emisilor de noxe in suma de 1700 ron.
Daca doresc sa vand autoturismul, cumparatorul trebuie sa plateasca taxa de prima inmatriculare.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto carmen-ioana carmen-ioana daca am platit in 2007 taxa auto 1400 euro si am recuperat partial aproximativ 2000 roni.acuma daca vand masina cel care o va cumpara trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto 2012 ContSters238413 ContSters238413 In anul 2008 luna Noiembrie am cumparat o masina second din Germania pe care am inmatriculato si am platit taxa in suma de 1000 euro pe care ulterior am ... (vezi toată discuția)