avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

daca am platit in 2007 taxa auto 1400 euro si am recuperat partial aproximativ 2000 roni.acuma daca vand masina cel care o va cumpara trebuie sa plateasca din nou taxa?
Cel mai recent răspuns: carmen-ioana , utilizator 02:59, 24 Ianuarie 2013
Dvs ati recuperat diferenta dintre actuala grila de calcul a taxi auto si ceea ce ati platit in 2007, in cazul dvs a iesit de restituit. Deci nu v-au restituit integral, asta inseamna ca taxa auto este acoperita de diferenta ramasa. Sper ca am explicat bine.
deci sa va explic mai bine....masina a fost adusa din italia in 2007 de un amic de al meu,a inmatriculat-o in romania,dupa care in 2008 eu am cumparat-o de la el.intre timp el a recuperat din cei 1400 euro aproximativ 2000 ron. eu vreau sa vand masina si am inteles ca cine cumpara masina de la noi deoarece taxa a fost recuperata partial ar trebui sa o plateasca din nou...nu mai stii ce sa intelegi din legile astea!!!!wsm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto lucailie88 lucailie88 buna ziua, detin o masia la care in 2012 am platit taxa de poluare 350 euro, prin forme legale, am recuperat taxa integral (adica 100 euro), intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)