avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Tabel creditori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Tabel creditori

Cum pot verifica tabelul creditorilor intocmit pentru un fost angajator care a solicitat falimentul in luna iunie 2013 ?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:46, 21 Noiembrie 2013
Conform Hotararii tribunalului tabelul creantelor preliminar trebuia depus pana la 10.10 iar tabelul definitiv pana la 10.11.In bpi nu am gasit publicarea tabelului. Trebuie sa mergeti la arhiva tribunalului cu o copie a dovezii ca sunteti fost salariat si ca aveti dreptul sa studiati dosarul in plus tabelul ar trebui sa fie afisat la tribunal deci la el treui sa aiba acces oricine.
Puteti sa faceti cerere si sa depuneti la dosar cu privire la inscrierea in tabel in care sa specificati faptul ca lichidatorul nu a colaborat. In plus lichidatorul era obligat sa va inscrie in tabel fara o cerere de creanta din partea dvs.
Eu am convingerea ca la tribunal daca faceti cerere sa studiati dosarul, la care atasati dovada ( copie a contractul de angajare de exemplu) ca aveti calitatea de fost angajat cu eventuale creante va va da dreptul sa vedeti dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)