avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROBLEMA CERERE PRIMIT CORESPONDENTA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROBLEMA CERERE PRIMIT CORESPONDENTA

Acum trei saptamani am facut o cerere de primit corespondenta deoarece m-am mutat in oras cu chirie si am formulat gresit

adresa mea din buletin este comuna cristesti iar cererea am formulat-o asa

subsemnatul cu domiciliul in strada primaverii din botosani va rog a primii corespondenta la adresa din strada primaverii botosani deoarece mi-am schimbat domiciliul.

intre timp am primit la adresa din botosani sentinta provizorie cu privire la restituire taxa poluare , administratia facand recurs.

azi am vazut dosarul si mi sa spus ca am gresit aceea cerere din care se intelege ca mi-am schimbat domiciliul.

corect era ca subsemnatul din comuna cristesti va rog sa imi trimiteti corespondenta la adresa din primaverii fara sa scriu motivul.

urmeaza apelul facut la Suceava de ANAF si imi este teama ca ei sa nu ia in seama acel domiciliu din Bt desii pe hotararea de la tribunal este domiciliul pe Cristesti.

pot face o alta cerere de corespondenta in care sa spun ca am gresit cererea anterioara?
din greseala am trecut domiciliul unde stau cu chirie pe buletin avand cel de la tara.
mentionez ca nu am contract de inchiriere.

sa las asa dosarul ori sa mai fac o cerere in care sa spun ca am gresit?
Cel mai recent răspuns: andreiionel , utilizator 19:59, 18 Noiembrie 2013
pot rezolva intre timp cu propietarul sa imi fac viza de flotant la aceasta adresa? este corect ca sa nu am probleme?
dosarul a ramas la tribunalul botosani si am vazut astazi greseala. apelul trebuia facut de financiar pana pe 1 noiembrie la Curtea de Apel si banuiesc sa adresa ramane in continuare pe adresa de la Cristesti. Dosarul este inca pe rol , nu este finalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutiile statului roman iti trimit corespondenta pe adresa din buletin, sau pe cea din viza de flotant? buletinchirias2019 buletinchirias2019 Am buletinul recent expirat si nu ma pod duce in orasul natal sa il reinnoiesc. Stau in chirie cu contract la anaf, dar proprpetarii nu vor sa ma ia in spatiu ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Avantajele vizei de flotant nicolas25 nicolas25 Care sunt avantajele si dezavantajele vizei de flotant? (vezi toată discuția)