avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Institutiile statului roman iti trimit corespondenta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Institutiile statului roman iti trimit corespondenta pe adresa din buletin, sau pe cea din viza de flotant?

Am buletinul recent expirat si nu ma pod duce in orasul natal sa il reinnoiesc. Stau in chirie cu contract la anaf, dar proprpetarii nu vor sa ma ia in spatiu pentru a-mi face buletinul pe adresa garsonierei.

Am vazut ca sunt anunturi pe olx cu oameni care te iau in spatiu in schimbul a cateva sute de lei. Ma gandeam sa apelez la ei pentru buletin, apoi sa imi fac flotant pe adresa garsonierei unde stau cu chirie.

Problema e ca o sa am treaba cu cateva institutii ale statului, deci va trebui sa primesc corespondenta de la ele, si nu stiu daca scrisorile vor veni la adresa din buletin(cea a a omului de pe olx), sau la adresa vizei de flotant(unde sunt chirias).

Ma puteti lamuri, va rog?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:49, 26 Februarie 2020
In situatia dv comunicati oficial institutiilor noul domiciliu unde sa va expedieze corespondenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
Problema- mutatie pe buletin pentru chirias dumitrunicolae dumitrunicolae Am un apartament inchiriat unei familii care nu este din judet si recent mi s-a cerut acordul pentru a i se trece in buletin chiriasei (deoarece urmeaza sa-i ... (vezi toată discuția)