avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa recuperata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa recuperata

sunt al doilea propietar a masini din 2009 si am aflat recent ca taxa a fost recuperata, cum pot afla cind a fost recuperata taxa ?
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 17:44, 18 Noiembrie 2013
ce mai conteaza... trebuie sa platiti timbrul de mediu. teoretic cei de la afp trbuie sa va zica data recuperarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata dupa cupararea masinii..?! kammellia kammellia Buna ziua, am si eu o nelamurire: Am achizitionat de curand o masina proprietarul spunand ca nu a recuperat taxa, am fost la anaf si am si adeverinata. Toate ... (vezi toată discuția)