avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Din concediu medical a fost trimisa direct in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Din concediu medical a fost trimisa direct in somaj

A fost operata de petre la rinichi.Iar cind afost sa inceapa lucrul,dupa ce a stat in concediu medical,a fost trimisa in somaj.As dori sa aflu daca este legal?Avind in vedere ca de cind lucreaza nu a avut nici un concediu de odihna(5ani).

Alte discuții în legătură

Concediu medical tekton tekton mentionez ca muncesc in Germania de 8 luni, am rezidenta singt inscrisa la asigurarea medicala AOK de acolo.Am venit in Romania avind concediu de odihna pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere de 2000 lei din salariu net de 780 lei alexandru1969 alexandru1969 lucrez ca sofer si am un salariu net de 780 ron anul trecut am avut un proces cu fosta sotie pentru marire pensiei de intretinere pentru doi copii in urma ... (vezi toată discuția)
Drept la concediu de odihna penes penes Buna ziua In cazul unei angajate care va intra in concediu prenatal la 1 martie 2009, este legal sa efectueze inainte de aceasta data tot concediul de odihna ... (vezi toată discuția)