avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

mentionez ca muncesc in Germania de 8 luni, am rezidenta singt inscrisa la asigurarea medicala AOK de acolo.Am venit in Romania avind concediu de odihna pentru 14zile.
In tot timpul acesta nu m-am simtit bine, si am facut analize si programari la doctor aici in Romania, bineinteles la privat. In urma rezultatelor s-a constatat ca trebuie SA fac o operatie ginecologhica.
Am trimis prin Fax in Germania toate analizele si rezultatele la doctorul meu de familie ca sa le studieze , pentru a-mi da concediu medical acolo in Germania.
Mentionez ca , concediul de odihna se termina, si eu trebuie sa ma operez aici in Romania.
Va rog sa-mi spuneti se poate ca doctorul meu de familie din Germania sa-mi dea concediu medical PE perioada cit fac operatia aici in Romania?

VA multumesc

Alte discuții în legătură

Malpraxis operatie estetica Carolina10 Carolina10 Am facut o operatie estetica la o clinica privata,pentru a corecta un defect,dar rezultatul e departe de a fi unul satisfacator. Pe langa un rezultat care nu ... (vezi toată discuția)
Chin in spital alebadita alebadita Buna ziua.Anul trecut in luna noiembrie am fost internata de urgenta in spital.totul a fost foarte rapid,mi s-a diagnosticat sarcina extrauterina si trebuia ... (vezi toată discuția)
Malpraxis AndreiGavan AndreiGavan Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati! Acum 3 ani mai exact in anul 2012, am facut o operatie de rinoplastie ce a iesit jalnic ... (vezi toată discuția)