avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Malpraxis operatie estetica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Malpraxis operatie estetica

Am facut o operatie estetica la o clinica privata,pentru a corecta un defect,dar rezultatul e departe de a fi unul satisfacator. Pe langa un rezultat care nu este bun,confirmat si de alti chirurgi estetici,a trebuit sa suport si un comportament total neprofesional. O sa mentionez cat mai concis unele detalii,care pun in lumina incalcare drepturilor
mele de pacient si comportamentul neprofesional al acestui medic. 1. Inselaciune. La consultatia initiala,preoperator,acesta s-a prezentat ca fiind un medic specialist in chirurgie estetica,cu experienta necesara in cazuri ca al meu,mentionez ca la mine era vorba de o interventie secundara,ajungand sa aflu mai tarziu,dupa operatia efectuata la dansul,ca acesta este un medic rezident care poate opera doar asistat de un doctor specialist in domeniu.
2. Informarea partiala a riscurilor / complicatiilor ce pot aparea in urma acestei operatii. A omis a-mi spune un risc rar intalnit si care din nefericire si-a facut prezenta la mine,afectandu-ma nu numai fizic,dar si psihic foarte mult.Un medic specialist cu diligenta si prudenta normale,nu ar fi omis sa ma informeze de existenta acestui risc,chiar si in cazul in care acesta apare foarte rar si la putine persoane. 3. Modificarea pozelor de inainte si dupa operatie,cu scopul inselator de a-mi induce iluzia unui bun rezultat al operatiei,fapt care mi-a afectat din nou psihicul,deja afectat de rezultatul operatiei. Modificarea e destul de vizibila.
4. Obligatia de ingrijire postoperatorie de 1 an, nu a fost respectata,deoarece la 6 luni,cand trebuia sa ma prezint la consultatie,acesta mi-a spus la telefon ca nu mai poate sa ma consulte,deoarece are niste probleme si problemele lui sunt mai importante decat ale mele,in conditiile in care in urma operatiei prezentam defecte / imperfectiuni care nu le-am avut inainte de operatia efectuata la dansul si o complicatie care persista. 5. Refuzul doctorului de a-mi da dosarul medical,fapt care era de asteptat. In ziua in care am facut operatia,inainte de a intra in sala operatorie,am semnat un contract,in care imi dadeam consimtamantul pentru a fi operata,act care l-am semnat si care apoi trebuia sa il semneze si medicul,dar intre timp am intrat in operatie si a 2-a zi cand am fost externata am primit doar reteta cu medicamentele care se iau de obicei postoperator in urma acestui tip de operatie.Chitanta reprezentand contravaloarea operatie,am primit-o pe mail,dupa ceva timp de la operatie.
~ Conținut șters la cerere ~
Da,am un certificat medical eliberat de un medic specialist in domeniu,care confirma rezultatul negativ al operatiei.
Depuneti plangere penala impotriva medicului rezident.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am scos o masea si m-am ales cu sinusurile sparte MadalinTulcea MadalinTulcea Buna ziua am si eu o intrebare am fost la un medic dentist din tulcea pentru o extractie dentara mai precis dintele 1.7 si in timpul interventiei doamna doctor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am operat astazi de cataracta in privat (clinica ... sorrai sorrai Buna Ziua, M-am operat astazi de cataracta in privat (clinica nu are contract cu CASMB). Doctorul de familie nu vrea sa imi dea concediu medical pentru ziua ... (vezi toată discuția)
Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)