Buna ziua.Anul trecut in luna noiembrie am fost internata de urgenta in spital.totul a fost foarte rapid,mi s-a diagnosticat sarcina extrauterina si trebuia operata de urgenta.Mi s-a facut anestezie(rafie cred ca i se spune),am fost operata si adusa in camera.Marea mea surpriza a fost cand la ora 21:00 am simtit ca ma usturau picioarele si chemand o infirmiera am descoperit ca aveam o sticla cu apa intre picioare,iar gambele mele erau oparite de-a binelea(de acolo si usturimea).Mentionez ca am iesit din operatie in jurul orei 13:00,si din cauza anesteziei nu reusesc sa deslusesc in ce moment mi s-a pus sticla cu apa,cat de fierbinte era si bineinteles ca nu am simtit nimic pana nu a trecut efectul anesteziei.A doua zi a venit asistentul care se ocupa de pansat si a dat cu rivanol,baneocim si a pansat zona(fara sa sparga basicile imense care se formasera sau sa extraga lichidul din interior).In toata perioada internarii doamna doctor sau personalul spitalului nu s-au interesat deloc de starea arsurilor de pe picioare.La doua saptamani dupa operatie am putut sa ma refac si sa umblu la alti medici.Arsura de care nu se interesase nimeni era de gradul 3-4 (a ajuns pana la tesul adipos) si bineinteles ca au urmat alte saptamani de chin,internari,drumuri la bucuresti la panasat si bineinteles operatie la unul din picioare.Intrebarea mea este : Ar trebui sa las persoanele care practic mi-au distrus corpul si sanatatea sa scape nepedepsite?Daca nu,unde ar trebui sa merg si ce ar trebui sa fac ca sa nu scape nepedepsite?Multumesc
Eu zic ca nu ar trebui sa lasati sa treaca. Faceti plangere la colegiul medicilor si studiati, impreuna cu un avocat preferabil, variantele unei plangeri penale sau unei plangeri civile.
Trebuie sa strangeti toate dovezile posibile referitor la aceste fapte, notati si retineti numele asistentei si a doctorului responsabili.
Numele asistentei nu il stiu pentru ca eram un sfert treaza si 3 sferturi adormita.Nici nu imi aduc aminte cand mi-au pus sticla,cred ca a fost imediat dupa ce am iesit din operatie.(nici nu stiam ca o aveam acolo pusa