avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neinceperea urmarii penale - ce se intampla dupa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neinceperea urmarii penale - ce se intampla dupa?

Buna ziua,

In august 2011 am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala. Persoana care m-a accidentat a avut mana rupta si a depus plangere penala impotriva mea. 2 ani mai tarziu am fost scos de sub urmarire penala si mi-a fost restituit permisul, fiind nevinovat.

Persoana respectiva nu avea asigurare obligatorie auto, iar eu mi-am reparat masina fara facturi si pe bucati. In timpul cat dosarul a stat la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 3 am si avut o gramada de cheltuieli cu experti parte si avocati. Exista vreo posibilitate sa-mi recuperez cheltuielile si daunele? de unde sa incep?

Avocatul meu mi-a sugerat sa o las "cum a picat" fiindca implicatiile sunt de lunga durata si eforturile mult prea mari.

Ideea este ca totul a plecat de la incompetenta Politiei Udriste care si-a facut treaba mediocru. S-au facut trei expertize tehnice in cazul meu, si am iesit nevinovat in ultimile 2 din 3. As fi iesit nevinovat de prima oara daca nu mi s-ar fi facut pierdute toate pozele de la dosar.

Ulterior dupa ce am facut cerere la procuror si la Politie ca este inadmisibil sa se face niste expertize tehnice fara poze ... acestea au fost gasite si evident toata situatia s-a schimbat in favoarea mea.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
ContSters225575, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:36, 19 Noiembrie 2013
am si avut o gramada de cheltuieli cu experti parte si avocati.

Pentru recuperare sume,este necesar sa analizati cu aparatorii dvs oportunitatea actionarii in instanta a soferului vinovat
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica cristache paula cristache paula buna ziuna va rog mult de tot ajutati-ma si pe mine cu un raspuns ,cumnatul meu acum cativa ani 3-5 a avut un accident rutier si doi pasageri din masina lui ... (vezi toată discuția)
Accident auto Cruceana1987 Cruceana1987 Buna ziua..sper sa imi raspundeti la o intrebare sunt terminat ...anul trecut ma indreptam spre bunici la tara si dintr-o data pur si simplu m.am trezit cu o ... (vezi toată discuția)
Accident mortal la manastirea ghighiu rrrrrr rrrrrr sotul meu a fost implicat in acest accident ,el circula pe un drum cu prioritate iar decedatii ieseau dintr- un drum fara prioritate,neasigurandu-se i- au ... (vezi toată discuția)