avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru angajari strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru angajari strainatate

Mi s-a numi suma de 560 lei pentru perfectarea actelor (traduceri) si transport la o firma de angajari.in Austria. Stie cineva care e procedura?Mi-e frica de teapa,ca am deja experienta in domeniu
Cel mai recent răspuns: Fenia , utilizator 20:59, 19 Noiembrie 2013
1. Orice solicitant de locuri de munca se va deplasa la inspectoratul teritorial de munca de pe raza judetului unde functioneaza un anumit agent de ocupare si va lua informatii legate de: Inscrierea acestora in evidenta inspectiei ca fiind o societate care are ca obiect principal de activitate recrutarea si plasarea de forta de munca in strainatate .

2. Activitatea de mediere si plasare de forta de munca in strainatate este complexa, de lunga durata si implica informare, consiliere, formare, preselectii, selectii, raspundere.
Detalii gasiti aici:
[ link extern ]
Multumesc frumos de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca anglia, taxa crsr crsr buna ziua, sunt in cautarea uni loc de munca si am gasit un anunt cu sofer distribuitor coletarie in Anglia, asigurandu-se transport, cazare si asigurare ... (vezi toată discuția)
Contract intermediere loc de munca in germania marianachita marianachita buna ziua sotul meu a incheiat un contract de mediere pe 5 august, cu o firma din bucuresti unde a platit 750 lei pentru plasari locuri de munca in ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare pentru austria si anglia SavaSorin SavaSorin Buna ziua! Imi puteti spune ce firma de recrutare functioneaza pe str. Stefan cel Mare la nr. 193 si daca este agreeata de Fortele de munca din Sibiu. (vezi toată discuția)