avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public

Bună ziua . Sunt functionar public de executie - inspector, gradul profesional asistent, din data de 29.09.2006. În perioada 24.12.2010-12.11.2012 raportul de serviciu a fost suspentat la cerere pentru concediu crestere copil pana la 2 ani. În data de 23.12.2013 se va susţine un concurs de promovare în grad profesional imediat superior celui deţinut, în cadrul instituţiei publice unde sunt salariată cu aprobarea forumului superior. Întrebarea este dacă pot să mă înscriu la concurs?
Vechimea în gradul profesional al funcţiei publice din care promovez o îndeplinesc,nu am avut sanctiuni disciplinare niciodata , la evaluarea performantelor profesionale din perioada 13.11.2012-31.12.2012 am obtinut calificativul foarte bine, iar pentru anul 2013 se poate să mi se întocmească o evaluare până la data depunerii dosarului de concurs?
Se poate folosi art.108, alin 3 , litera adin HG. 611/2008 in acest caz pentru evaluare pe 2013? intrucat ar interveni o modificare.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2013
lacramioara-elena, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovarea in grad dupa revenirea din concediu crestere copil lacramioara-elena lacramioara-elena buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie 2012 pot sa imi depun dosarul pentru examenul de promovare in grad, organizat de institutia la care ... (vezi toată discuția)
Evaluare performante functionar public perioada onciu_51 onciu_51 Buna ziua. Sunt functionar public si pentru promovare iti trebuiesc 2 ani consecutiv; as dori sa stiu cand se face evaluarea pentru acest an 2012 . Daca este ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public Cretu Oana Cretu Oana În anul calendaristic 2013 am obținut calificativul<foarte bine> . În anii 2014,2015 si 2016 nu am mai fost functionar public ci personal ... (vezi toată discuția)