buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie 2012 pot sa imi depun dosarul pentru examenul de promovare in grad, organizat de institutia la care lucrez in data de 10.12.2012, intrucat :
- in data de 01.04.2009 am fost avansata in treapta de salarizare de inspector asistent tr.1,
-incepand cu data de 24.12.2010 raportul de serviciu se suspenda in temeiul art. 95. alin 1,litera a din L.188/1999 r,
-incepand cu data de 13.11.2012 revin din concediul de cresterea copilului
nu aveti evaluare pt anul 2011. din ianuarie 2014 cand vi se va intocmi evaluarea pt 2013, si avand si evaluare partiala pt 2012, veti putea participa la examen de promovare in grad
5) Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare se face din 3 în 3 ani, în funcţie de performanţele profesionale individuale, apreciate cu calificativul "foarte bine", cel puţin de două ori în ultimii 3 ani, de către comisia desemnată prin dispoziţie a ordonatorului de credite bugetare, din care fac parte sindicatele sau, după caz, reprezentanţii salariaţilor. conf .284/2010
Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie 2012 pot sa imi depun dosarul pentru examenul de promovare in grad, organizat de institutia la care lucrez in data de 20.12.2012, intrucat :
- in data de 05.01.2009 am fost avansata in treapta de salarizare de inspector principal tr.3
-am intocmite rapoarte de evaluare pe ultimii 2 ani dupa cum urmeaza:
1) an 2010, integral
2) an 2011, partial(4 luni lucrate, 126 zile concediu postnatal)
In perioada 19.09.2011-31.10.2012 concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani.
Am revenit la serviciu in data de 01.11.2012( la varsta copilului de 1 an si 6 luni).
Art. 65
(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituţia publică, în limita funcţiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate.
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) Abrogată.
c) să fi obţinut cel puţin calificativul bine la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.