avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata penalitati

Legea 175 2010 modificarea legii 230 2007 privind asociatiile de proprietari
Art. II
(1)Proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari în termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi vor fi scutiţi de la plata penalităţilor generate de suma restantă cu titlu de bază. Prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază fără suma rezultată din penalităţi.
(2)Prevederile alin. (1) se aplică şi chiriaşilor care deţin spaţiu locativ în baza unui contract de închiriere cu autorităţile administraţiei publice locale, centrale sau cu orice instituţie a statului.
(3)Prevederile alin. (1) şi (2) se aplică familiilor al căror venit net minim lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure, nu depăşeşte suma de 1.000 lei.

Intrebarea mea este daca mai e de acualitate aceasta lege.Va multumesc,ma intereseaza aliniatul 3 in mod deosebit
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:00, 19 Noiembrie 2013
Nu mai este de actualitate, a avut valabilitate limitata.
Legea nr 175/2010 a avut aplicabilitate strict 12 luni,respectiv iunie 2010-iulie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175/16 iulie 2010 se aplica si in acest caz????urgent va rog rekaalina rekaalina Doresc sa cumpar un imobil ,titularul lui are datorii in jur de 7700ron(cu tot cu penalitati).Am decis sa le platesc eu toata datoria pentru a putea sa-l ... (vezi toată discuția)
Penalitãþi întreþinere cioarec carmen cioarec carmen La care penalităţi la cheltuielile de întreţinere se referă legea 175/2010? La cele acumulate până la publicarea legii.23.07.2010 ? (vezi toată discuția)
Penalizari pentru restanta la plata intretinerii maria_daniela_jescu maria_daniela_jescu Buna ziua. As dori daca poate cineva sa-mi spuna daca mai este valabila legea conform careia daca ai datorii la plata intretinerii si platesti toata suma odata ... (vezi toată discuția)