avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez o masina care nu mai exista?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez o masina care nu mai exista?

Buna ,am si eu o problema platesc impozit la o masina care nu mai exista de 2 ani ,sotul meu a avut accident pe Posada a cazut cu masina 20 de m si atunci nu am putut sa o scoatem din rapa iar dupa 2 sapt cand ne-am dus sa o recuperam nu mai era .Posibil au taiat-o si dus-o la fier vechi altii.Cum am putea sa o radiem ?
Cel mai recent răspuns: mirela1112 , utilizator 17:06, 19 Noiembrie 2013
Bine ,multumesc dar ce trebuie sa fac sa angajez un avocat sau ce?Care sunt pasii?
Parcurgeti raspunsul, dupa modificare
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea de la impozit a unui autovehicul cosmina_sos cosmina_sos Buna ziua am vandut o masina lovita in 2010,persoana carea am vanduto a vanduto mai departe.Ca sa o scot de la impozit mi se cere certificat de ... (vezi toată discuția)
Auto vandut la fier vechi narcisal narcisal Mi-m vadut masina la fier vechi unor persoane fizice. Am incheiat un contract cu martori. Mentionez ca masina era dezmembrata.:sorry::sorry:Nu am dat numerele ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina fara contract vanzare cumparare? cristi_marton cristi_marton am vandut masina acum 2 ani, nu am dat cartea masinii si nici talonul urmand ca in scurt timp sa facem contractul de vanzare cumparare si sa dau atunci cartea ... (vezi toată discuția)