avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat consilier in proprietate industriala
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat consilier in proprietate industriala

buna ziua! o persoana care e avocat colaborator cum poate desfasura activitatea de consilier PI? poate incheia contract de munca pentru a fi consilier sau...?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 16:31, 5 Decembrie 2013
poate fi avocat pe proprietate intelectuala,
Pentru a fi consilier autorizat in domeniul marcilor, al design-ului si/sau al brevetelor de inventie, trebuie sa dai examen la OSIM (pe domeniul respectiv) si, ulterior, sa te inscrii in Camera Nationala a Consilierilor in Proprietate Industriala (plating cotizatia corespunzatoare). Ca la Barou. E o profesie distincta, cu regulile si restrictiile sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta în domeniu pentru susþinerea examenului pentru consilieri de proprietate intelectuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica cineva mai clar despre ce este vorba cu acei 3 ani de experienta necesari pentru a da examen la consilieri de proprietate ... (vezi toată discuția)
Consilier european proprietate industrialã monik monik buna ziua, ce este mai exact acest consilier in PI si cum devii unul? multumesc (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)