avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma de constructii care nu isi respecta contractul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma de constructii care nu isi respecta contractul

Buna seara,
Daca ma poate indruma cineva unde trebuie sa ne adresam ca locatori ai unui bloc care au incheiat un contract pt reabilitarea termica a blocului cu o firma de constructii care nu isi respecta contractul ? Mai precis, patronul firmei isi vrea ultima transa din bani, inainte de a termina lucrarea; in contract scrie ca ultima transa de bani se va incasa la "receptia blocului ". Desi receptia blocului nu poate fi facuta din motive intemeiate , adica nu a terminat lucrarea, el isi vrea banii. Mai mult de atat ameninta locatarii si indeosebi pe seful scarii ca daca nu ii da banii acum cand el ii vrea :((, va veni si ne va distruge ceea ce a facut pana acum, ca pune 'mafia" pe noi, ca e prieten cu persoane cu "putere' si lui nu ii face nimeni nimic si tot asa.....suntem terorizati dar nu stim cum si caror organe in drept trebuie sa ne adresam ca sa se rezolve situatia/ ? Si in afara de banii pt reabilitarea peretilor exteriori, bani care s-au strans direct de catre seful scarii (deci nu prin asociatie), a mai luat pe baza de deviz si alti bani de la asociatie pt alte lucrari si pe care nu vrea sa le mai faca din motive diverse si doar de el stiute. Va rog daca cineva ma poate indruma cum trebuie procedat d.p.d.v legal ?
Multumesc, :((

Alte discuții în legătură

Firma de constructii care nu isi respecta contractul canto canto Buna seara, Daca ma poate indruma cineva unde trebuie sa ne adresam ca locatori ai unui bloc care au incheiat un contract pt reabilitarea termica a blocului ... (vezi toată discuția)
Izolare/anvlopare subsol (tavan). szabyku szabyku Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament aflat la parter. Sub apartament se afla boxe si garaje. In perioadele reci, mai tot timpul am probleme cu frigul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Am nevoie de îndrumare către ce instituţii ale statului mă pot adresa ptr următoarea problemă: În urmă cu 2 ani s-a hotătât de ... (vezi toată discuția)