Bună ziua,
Am nevoie de îndrumare către ce instituţii ale statului mă pot adresa ptr următoarea problemă:
În urmă cu 2 ani s-a hotătât de către comitet să facem reabilitarea apartamentelor pe cont propriu încheind contract individual cu firma de reabilitare. În urmă cu un an după o ploaie foarte puternică s-a infiltrat apa pe lângă pervazul de afară direct pe peretele din interior .Acest lucru se întâmplă deoarece in acel colţ din exterior se strînge apa pentru că pervazul este pus cred eu,înclinat spre interior . L-am anunţat pe patronul firmei dar nu aluat nicio măsură.
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum în luna iulie în urma ploilor şi am luat iar legătura cu patronul firmei şi răspunsul primit a fost acela că nu are obligaţia să vină să repare pentru că au trecut aprox.2 ani.
Vă rog să-mi spuneţi către cine trebuie să mă adresez, pentru că eu nu cred că asta este reabilitare termică atâta timp cât apa de la ploaie intră în casă.
Vă mulţumesc şi îmi cer scuze că am scris atît de mult
In primul rand trebuie sa luati legatura si sa faceti scris la presedintele asociatiei.
Impreuna vedeti termenul de garantie pentru lucrare,cine a semnat P.V.
Exista un contract chiar daca lucrarea ati facut-o ca proprietar.Ce scrie in acel contract.
Contractul a fost individual ,semnat de fiecare proprietar şi firmă ,La termen de garanţie scrie 5 ani dar nu ştiu dacă intră această problemă pe care v-am prezentat -o. Proces Verbal de Recepţie nu am semnat , doar dacă există semnat de asociaţie ,dar cred că nu este corect din moment ce fiecare proprietar am suportat costurile de reabilitare
Vă mulţumesc,
Intrebati si presedintele asociatiei sa vedeti daca s-a facut receptia lucrarii. Poate s-a facut receptia pe intreg blocul.
Oricum, faptul ca in contractul dv scrie ca se asigura o garantie de 5 ani iar reprezentantul firmei v-a comunicat ca lucrarea nu ar mai fi in garantie ca au trecut doi ani, este un motiv intemeiat sa va adresati protectiei consumatorului. Faceti o copie a acelui contract si mergeti la protectia consumatorului.