avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lucrare prost facuta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lucrare prost facuta

In toamna trecuta s-a refacut in intregime hidroizolatia de pe bloc. Inainte de a incepe lucrarea le-am solicitat sa acorde atentie pentru ca in dreptul geamului de la dormitor imi curge apa pe pervaz, scurgandu-se si pe izolatia blocului (doar cand ploua foarte tare). Mentionaz ca locuiesc la etaj 3 din 4. Dupa reparatie aceiasi problema. Am facut solicitare in scris in jur de 10 oct/2016, sa remedieze problema. Am primit in data de 06.02.17 raspuns in posta ca "in urma lucrarilor de reabilitare termica a locuintei, crede ca au fost facute fara proiect (daca am proiect sa-l pun la dispozitie asociatiei) si a facut ca pervazul sa iasa in afara facand posibila scurgerea apei pe pervaz. Proiect pentru izolatie din cate am citit nu trebuie, poate ma insel. Dar pervazul nou montat nu este decat cu 30 mm mai lung fata de cel din constructia blocului. Cand ploua mai incet nu e nici o problema, curge apa la aprox. 15 cm de pervaz. Nu am vrut sa platesc pana nu remediaza problema si acum deja acumulez penalitati...
Observ ca presedintele asociatiei protejeaza interesele firmei care a facut reparatia, intrucat nici macar nu au incercat sa ia legatura cu firma care a facut hidroizolatia.
Cum trebuie sa procedez?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Emil_77 , utilizator 07:55, 8 Februarie 2017
Emil_77 a scris:
Am primit in data de 06.02.17 raspuns in posta ca "in urma lucrarilor de reabilitare termica a locuintei, crede ca au fost facute fara proiect (daca am proiect sa-l pun la dispozitie asociatiei)

Sa intelegem ca inainte ca asociatia de proprietari sa repare terasa, dumneavoastra ati facut lucrari de reabilitare termica? Adica ati facut lucrarea doar pentru peretii dumneavoastra sau s-a facut o lucrare pentru intregul bloc prin asociatie?
Da, am izolat exteriorul cu o societate acum 3 ani. Nu numai eu, vre-o 60 % din locatarii blocului (si nu prin asociatie). Ce nu stie presedintele asociatiei este ca, eu de cand m-am mutat acum 7 ani curgea la fel si pe pervazul din constructia blocului. O treaba de compromis am facut eu de cand m-am mutat. Am ridicat un pic cartonul de am deviat apa cu vre-o 15 cm de nu mai curgea asa tare. Uitandu-ma ieri cand ploua, am observant ca marginea acoperisului nu e bine lipita/executata si toata apa se scurge pe atic (loc unde nu s-a intervenit cu izolatie termica). Acum chiar daca se vaitau doar cei de la 4 ca le curge apa in casa, eu am fost printre primii care am fost de accord sa reparam acoperisul. Toate astea ma scot din sarite pt ca de cand m-am mutat eu am facut reparatii pe la subsol, usa intrare, etc, cu multe material procurate de mine fara sa le cer nimic in schimb. Asociatia ridica din umeri mereu, pana acum cand s-a implicat cu acoperisul. Daca va arat adresa primita de la asociatie va apuca rasul... Dar tot nu stiu cum sa-mi rezolv problema.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2017
Emil_77, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Abuz administrator!! albertos0103 albertos0103 Am un apartament situat la etajul 4(utimul) am avut probleme cu infiltrarea apei prin tavan,am reparat pe cheltuiala mea izolatia blocului (pe portiunea mea de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica ninha ninha Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in legatura cu reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Ne-am cumparat de curand un apartament la etajul 4 ... (vezi toată discuția)