avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CNAS-dividende: rog indrumare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CNAS-dividende: rog indrumare

Singurul venit din 2007_2011 este de 415lei.Drept pedeapsa eu trebuie sa platesc, suma de 1168 plus majorari de 373 total de 1.541,00 lei.Mentionez ca ei au calculat pana in 2012 majorarile,eu nu am fost anuntata in toti ani acestia ca sunt datoare cu ceva,acest venit este din dividende.Am facut contestatie ,raspunsul mi-a venit dupa 5 luni,sub forma de decizie si mai nou si somatie si titlu executoriu de la fisc.Nu stiu cui ma pot adresa,ce as putea sa fac,ce ma puteti sfatui.Cu respect Dana

Alte discuții în legătură

Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis desi nu am nici o restanta vcodrea vcodrea Buna ziua , Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu executoriu pentru o presupusa restanta la plata ... (vezi toată discuția)
Majorari intarziere Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va intreb daca stiti cumva daca a aparut o lege sau un proiect de lege cu privire la scutirea de la plata majorarilor de ... (vezi toată discuția)