Buna ziua ,
Zilele trecute am primit de la Administratia financiara Cluj o somatie insotita de titlu
executoriu pentru o presupusa restanta la plata contributiei de sanatate (CASS).
Mentionez ca am activat ca PFA in Maramures inre 2007-2012 si in Cluj din 2012 pina in prezent.
Am mers la Administratia financiara si mi-au spus ce ei doar au primit instiintare de la Casa de sanatate in legatura cu suma restanta, apoi am verificat la Casa de sanatate si mi-au spus ca la ei nu figurez cu nici o datorie si ca cei de la finante ar rebui sa stie pt ce au emis somatie cu titlu executoriu, am revenit la Finante si m-au spus acelasi lucru , ce ei nu stiu despre ce e vorba si ca sa ma duc la Sanatate .etc .etc.
Inrebarea mea este cum pot sa fac dovada ca am achitat toate contributiile , am toate chitantele care atesta plata din 2007 incoace dar nu prea ii intereseaza . Cui as mai putea sa ma adresez penru clarificarea situatiei.
Va multumesc
Ati mai lucrat pe altundeva sau ati avut inchirieri? A, sa nu uitati sa le comunicati in interiorul termenului de contestatie inscris pe somatie ca nu recunoasteti acest pretins debit.
Dupa cum am mentionat , am activat ca si PFA in alt judet in perioada 2007-2012.Daca de acolo provine aceasta pretinsa datorie ce as putea face ?
Multumesc
Executare silita
ionelmic
Buna ziua,
Se poate face contestatie sau cerere de suspendare a unei executari silite emisa catre o persoana fizica, daca nu se cunoaste componenta ... (vezi toată discuția)