avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditul in franci elvetieni, actionare banca in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditul in franci elvetieni, actionare banca in judecata

sunt una din miile de romani care au contractat credit in franci elvetieni. va rog, daca stiti amanunte referitoarea la grupul care vrea sa dea in judecata bancile pentru a plati francul la valoarea din contract sa imi spuneti cateva amanunte. va multumesc

Alte discuții în legătură

Creditele in valuta nicoletatoma3 nicoletatoma3 Buna ziua. Intrebarea mea este daca dispozitia referitoare la inghetarea ratelor la cursul incheierii contractelor de credit se aplica si in cazul agentilor ... (vezi toată discuția)
Ipoteca Dciprian Dciprian Buna seara, Problema mea referitor la ipoteca sta astfel: In 2008 fratele meu a contractat un credit ipotecar pentru modificari si extindere constructie ... (vezi toată discuția)
Inlesnire de plata FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua! Am credit ipotecar in franci elvetieni,am o rata forte mare ca toti romanii care au credit in franci!Rata lunara o platesc la limita ,dar cu toate ... (vezi toată discuția)