avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... parcare de resedinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

parcare de resedinta

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca blocul in care locuiesc poate face sesizare la cei care se ocupa cu amenajarea spatiului verde din cauza unui copac taiat pentru a face o parcare laterala?
Spatiul verde din jurul bocului cui apartine?
Din acesta cauza parcarea nu a fost marcata, 5 locuri din totalul de 8 nu au fost distribuite.
Primele 2 locuri sunt sub semnul intrebarii, celelalte 3 locuri au pe gardulet agatat "LOC PLATIT ", iar functionarul de la parcari de resedinta mi-a comunicat ca cele 5 locuri nu au fost distribuite.
Mi-e greu sa cred ca cei care parcheaza acolo mint spunand ca au locul platit.
Functionarul de la parcari de resedinta mi-a spus ca de acesta problema se ocupa serviciul juridic.
De mai bine de 9 luni nu s-a intreprins nicio actiune de a marca aceste locuri,si nu cred ca in acest timp nu s-a gasit o rezolvare la sesizarea blocului,asta daca ea exista cu adevarat si nu este doar un motiv invocat de functionar pentru a pastra unele locuri pentru a obtine unele beneficii.
Sincer, nu m-as lupta sa obtin un loc de parcare,dar am doi copii mici si dupa o calatorie lunga trebuie sa avem noroc si sa ne ajute Dumnezeu sa gasim un locusor unde sa parcam.

Am o mare rugaminte! Sper din tot sufletul sa ma aputeti ajuta cu un sfat si sa ma indrumati sa gasesc o rezolvare.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2013
LIOANAMARIA, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:40, 20 Noiembrie 2013
Spatiul din jurul imobilului de locuit in comun poate avea statut privat sau apartine domeniului public
Contactati personal seful serviciului responsabil din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc cu masini sub geam Simina99 Simina99 Buna ziua, am cumparat un apartament la parter cu vederea pe spate. In jurul blocului ,pe spate si lateral exista numai beton, iar masinile imi parcheaza in ... (vezi toată discuția)
Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)
Parcare auto - domeniu public si privat . FlorinCristian FlorinCristian Buna Seara , Apelez la sfatul dvs , ca-n nenumerate randuri pentru a ma indruma intr-o chestiune din viata de zi cu zi .. problema parcarilor auto . Am un ... (vezi toată discuția)