Buna ziua,
Doresc sa stiu daca blocul in care locuiesc poate face sesizare la cei care se ocupa cu amenajarea spatiului verde din cauza unui copac taiat pentru a face o parcare laterala?
Spatiul verde din jurul bocului cui apartine?
Din acesta cauza parcarea nu a fost marcata, 5 locuri din totalul de 8 nu au fost distribuite.
Primele 2 locuri sunt sub semnul intrebarii, celelalte 3 locuri au pe gardulet agatat "LOC PLATIT ", iar functionarul de la parcari de resedinta mi-a comunicat ca cele 5 locuri nu au fost distribuite.
Mi-e greu sa cred ca cei care parcheaza acolo mint spunand ca au locul platit.
Functionarul de la parcari de resedinta mi-a spus ca de acesta problema se ocupa serviciul juridic.
De mai bine de 9 luni nu s-a intreprins nicio actiune de a marca aceste locuri,si nu cred ca in acest timp nu s-a gasit o rezolvare la sesizarea blocului,asta daca ea exista cu adevarat si nu este doar un motiv invocat de functionar pentru a pastra unele locuri pentru a obtine unele beneficii.
Sincer, nu m-as lupta sa obtin un loc de parcare,dar am doi copii mici si dupa o calatorie lunga trebuie sa avem noroc si sa ne ajute Dumnezeu sa gasim un locusor unde sa parcam.
Am o mare rugaminte! Sper din tot sufletul sa ma aputeti ajuta cu un sfat si sa ma indrumati sa gasesc o rezolvare.
Spatiul din jurul imobilului de locuit in comun poate avea statut privat sau apartine domeniului public
Contactati personal seful serviciului responsabil din primarie