avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis

Pentru a-mi redobandi permisul auto,pe langa restul de acte aferente este obligatoriu si pshihologicul?Imi expira ramanerea definitiva pe 15.01. 2014
Cel mai recent răspuns: mariandoru , utilizator 14:04, 25 Februarie 2014
Inclusiv "psihologicul".
Buna ziua.Ma poate lamuri cineva:am redobandit permisul pt.2 categ.din cate am avut iar pentru restul nu mai am bani momentan,daca ridic permisul pentru celelalte categ.este necesar sa mai fac scoala din nou?
Pentru redobandirea categoriilor pe care le-ati avut nu se mai face scoala de soferi.

Doar in cazul in care intentionati sa obtineti o categorie pe care nu ati avut-o anterior anularii permisului trebuie sa faceti scoala ptr categoria respectiva.
Doresc sa-mi ridic permisul cu categoriile redobandite,pot da pentru alta categorie avuta anterior anularii dupa o anumita perioada de timp?
Asa cum v-am spus mai sus redobandirea permisului dupa anularea acestuia se poate face pentru toate categoriile avute anterior fara a mai face scoala inca o data.

NU sunteti obligat sa le reobtineti pe toate simultan asa cum nu sunteti obligat nici sa le reobtineti pe toate.

Daca doriti puteti renunta la una sau mai multe categorii sau puteti sa reobtineti una sau mai multe categorii mai tarziu.

In concluzie puteti obtine una din categoriile detinute anterior anularii mai tarziu, atunci cand veti avea fondurile necesare.

Alte discuții în legătură

Acte necesare redobandire permis anulat tudor_tudor tudor_tudor Buna ziua! Peste cateva zile imi expira termenul de 1 an si 10 zile de la condamnare si pot sustine din nou examenul pentru permis. Va rog sa ma lamuriti in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere marinchim marinchim Buna ziua! Poate cineva sa ami spuna si mie daca vreau sa ami redobandesc doar o categorie din cele care leam avut de ex,b Initial am avut b,c,e acum as vrea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere attila81 attila81 Buna ziua Cum pot recupera permisul de conducere dupa ce expira 1 an cu suspendare? trebuie sa fac scoala din nou? Nu am ... (vezi toată discuția)