avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Date de interes operativ
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Date de interes operativ

Ce reprezinta datele de interes operativ din cazierul judiciar? Sunt cumva datele pe care politia le inregistreaza in fisele operative despre persoanele care au savarsit infractiuni atunci cand autorii sunt cunoscuti?
Ce date mai poate inregistra politia in acete fise operative. Spre exempu am intalnit un caz in care au trecut inclusiv un buletin pierdut.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana6464 , utilizator 19:33, 21 Noiembrie 2013
Probabil ca sunt trecute diferite mentiuni despre fiecare cetatean. Sa zicem despre unul fara ocupatie dar care duce o viata foarte buna aparent din venituri nejustificabile, anumite conexiuni intre cetateni cu alti cetateni, anumite banuieli privind posibile infractiuni pe care le-ar comite acel cetatean, cu alte cuvinte orice date care ar putea folosi in viitor politiei.

datele astea operative pot fi vizualizate si de cei de la ordine publica in baza lor de date de pe statiile mobile?
da stiu un prieten care a fost legitimat de politie la un meci si l-au intrebat daca cu ceva anii in urma si-a pierdut buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia color dupa buletin poate fi considerata fals in acte? drake drake Mai precis, daca as scana un buletin, as modifica informatiile/poza si l-as printa pe hartie normala, la o marime diferita, dar pastrand layout-ul, urmand sa-l ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)
Probleme cazier costinene costinene M-am dus la IPJ Ilfov sa imi scot cazierul si imi zice nenea de acolo ca nu mi-l poate da pe loc pentru ca am probleme la cazier si m-a amanat o ... (vezi toată discuția)