avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa sesizez judecatoria despre un fals facut de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa sesizez judecatoria despre un fals facut de o primarie?

pot sa scriu o scisoare si o depun la registratura?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:11, 20 Noiembrie 2013
Sesizarea se depune la parchet sau la politie, nu la judecatorie.
formulati o plangere penala pe care o depuneti la politie in care indicati actele considerate false,autorii falsurilor daca sunt cunoscuti,solicitand ca organele de cercetare penala sa dispuna masurile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocolul silvic matekevin matekevin Buna ziua. Un Ocol Silvic fara contract are voie sa faca marcari in padurea mea? Sau daca a facut marcarea prin documente falsa, se pedepseste? (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ContSters204223 ContSters204223 Pentru violarea corespondentei ma pot adresa direct instantei de judecata sau trebuie sa trec mai intai pe la politie / procuror...Ce trebuie sa fac? Cum pot ... (vezi toată discuția)
Art. 341 alin.6 lit. b cod proc. pen. crimxm crimxm Buna ziua, Am calitatea de petent intr-o cauza penala, finalizata cu \"clasare\" de catre Parchetul d.p.l.Jud sect.... Am depus Plangere in temeiul art 340 ... (vezi toată discuția)