avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poate un politist sa imi confiste cumparaturile din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poate un politist sa imi confiste cumparaturile din strainatate

in vizita la o ruda din Arad fiind, am fost pana in Ungaria de am facut niste cumparaturi impreuna cu aceasta .Profitand de situatie am cumparat mai multe si ptr familia mea( frati surori si parinti )din Sibiu. La intoarcere in tara am fost oprit de politia orasului Chisineu,care mi-au confiscat produsele semipreparate din carne si bomboanele de pom, cica este interzisa prin lege transportul lor???Pe unele produse aveam bonuri fiscale, unele erau cumparate din piata,-. Este normal si legal ce s-a intamplat?Spuneti-mi,va rog, unde si cum pot actiona sa-mi recuperez bunurile sau valoarea acestora, avand in vedere ca acestea nu erau ptr comercializare ci ptr mai multi membrii ai familiei?Ei de asta s-au legat,cum ca, produsele sunt ptr comercializare, dar atunci celelalte produse ce le aveam cum de nu sunt ptr vanzare( detergenti,produse de curatenie,sampoane,5 l de ulei,faina,hartie igienica s.a. necesare intr-o casa)? S-au exista vreo lege care sa-ti interzica sa-ti faci cumparaturile in U.E.?mi-au dat si o amenda de 1000 lei..Eu as vrea sa contest acest act, dar pana atunci trebuie sa platesc amenda?Va multumesc si va rog sa ma lamuriti cum imi pot gasi dreptatea. Am ramas si fara cumparaturi si fara bani si cu amenda ( pe nimic) data...

Alte discuții în legătură

Legea 12/1990/ art 1 a alexguran alexguran Buna ziua. Aveam un site web prin care vindeam produse naturiste pe care le cumparam de la un furnizor cu factura in nume propriu, adica pe pers fizica fara ... (vezi toată discuția)
Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda lilidum lilidum cu ocazia efectuarii unei perchezitii domiciliare de catre Politia Economica mi s-au gasit 480 pachete de tigari, unele avand timbre de Ucraina, altele fiind ... (vezi toată discuția)