avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Crestere salariu debutanti cu 10%
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Crestere salariu debutanti cu 10%

Eu sunt de-a dreptul intrigata de lipsa de ratiune ELEMENTARA a celor care emit tot felul de legi. Ma refer la Ordonanta de Urgenta 103 publicata in MO 703/15 nov2011 care prevede la art 2 alin.1 ca din 2014 salariile cadrelor didactice din preuniversitar si universitar vor creste cu 10%, DAR NUMAI IN CAZUL CELOR CU PANA LA 6 ANI VECHIME IN INVATAMANT!!! Este o discriminare! Eu sunt asistent univ doctor cu o vechime in invatamant de 6 ani si 3 luni si am acelasi salar de incadrare si acelasi spor de vechime ca si un coleg tot asistent doctor cu 5 - 6 ani vechime!!!! El primeste cresterea, eu nu....deci rezulta ca el o sa aiba un salariu mai mare decat mine!!! Eu chiar nu pot sa pricep! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este posibil asta?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:36, 21 Noiembrie 2013
Sincer, va inteleg pozitia, dar nu pot sa va explic. Oricum, inteleg ca se fac pregatiri pentru greva generala.
sper sa sesiseze macar Sindicatele din invatamant si aceasta anomalie!!!!
Au sesizat-o, dar e greu sa prezint un punct de vedere... Se bucurau liderii de noua guvernare la o sedinta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat-vechime in specialitatea studiilor Florentina_Z Florentina_Z Buna ziua. As dori sa stiu daca cei trei ani de doctorat se considera vechime in specialitatea studiilor. Mentionez ca am fost doctorand in cadrul programului ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie dislexic dislexic dreptul la pensie este un drept discretionar. la implinirea varstei legale de pensionare cel in cauza are dreptul de a-si continua activitatea sau de a iesi la ... (vezi toată discuția)
Vechime în învățământ doctorat Marya1986 Marya1986 As dori sa știu, va rog, dacă perioada cat am fost doctoranda (4 ani) se ia în considerație la stabilirea transei de vechime în învățământul ... (vezi toată discuția)