As dori sa știu, va rog, dacă perioada cat am fost doctoranda (4 ani) se ia în considerație la stabilirea transei de vechime în învățământul superior de stat. Mai am lucrat un an și în preuniversitar ca profesor suplinitor. După doctorat am fost un an asistent universitar iar apoi din 2017 octombrie sunt șef de lucrări. Care este vechimea considerata în învățământ pentru mine? Va mulțumesc
Pe toată durata activității, studentul-doctorand beneficiază de recunoașterea vechimii în muncă și specialitate și de asistență medicală gratuită, fără plata contribuțiilor la asigurările sociale de stat, la asigurările pentru șomaj, la asigurările sociale de sănătate și pentru accidente de muncă și boli profesionale.
Va multumesc. Asadar, ar trebui sa fiu incadrata pe transa de vechime 5-10 ani? (1 an in preuniversitar+4 ani doctorat cu frecventa+2 ani in invatamantul universitar). As putea discuta cu doamnele de la salarizare, invocand cumva art 164 din legea educatiei din 2011? Dansele m-au incadrat inca de la inceput pe transa de vechime minima intrucat mi-au spus ca nu se ia in consideratie la vechime perioada studiilor doctorale. Se mai poate schimba incadrarea? Va multumesc din suflet.
Doctoranzi
divele
-exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)