avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

am fost in CCC dar la 1 sept am inceput serviciul si am trecut din CCC in stimulent de insertie. copilul face 2 ani in februarie dar eu din motive personale numai pot merge la serviciu. pot sa renunt la serviciu si sa intru din nou in CCC?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:27, 21 Noiembrie 2013
In conformitate cu prevederile art.2 alin.2 din OUG nr.111/2010, ppţiunea beneficiarului prevăzută la alin. (1) se exprimă în scris, pe bază de cerere, şi nu poate fi schimbată pe parcursul acordării drepturilor.

Asadar, daca la inceput ati optat pentru CCC cu o durata de 1 an de zile , atunci nu mai puteti reveni in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani de catre copilul dvs.
1. Daca spuneti ca ati reluat activitatea anul acesta in septembrie inseamna ca initial ati optat pentru CCC pana la 2 ani.

2. - In aceasta situatie puteti merge la primarie sa solicitiati reluarea in plata a indemnizatiei pentru CCC.
- Trebuie sa prezentati numai decizia angajatorului prin care vi s-a suspendat contractul individual de munca (CIM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuiesc facuti la renuntarea la concediul de crestere copil si angajarea in alt loc de munca florisecuiu florisecuiu eu nrmal in februarie 2012 ar trebui sa in cep munca dar am fost la un interviu la alta firma si de la 1 .12.2011 am fost acceptata sa-mi incep activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Daca am ales concediu de crestere copil pentru 2 ani pot modifica perioada la 1 an? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)