avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu pentru ingrijirea unui membru al familiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu pentru ingrijirea unui membru al familiei

SOTUL A SUFERIT UN ACCIDENT IN TIMPUL MUNCII SI A FOST DIAGNOSTICAT CU FRACTURA CERVICALA. E BAGAT IN GIPS DE LA BRAU CU CAP(MINERVA GIPSATA). SOTIA POATE BEEFICIA DE VREU CONCEDIU PE PERIOADA IN CARE SOTUL ESTE IMOBILIZAT? POATE BENEFICIA DE VREUN CONCEDIU PLATIT>?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 21 Noiembrie 2013
Legislaţia muncii reglementează situaţiile în care angajaţii pot beneficia de anumite „concedii“

Din cate cunosc, nu exista reglementata o astfel de situatie, in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident colectiv de munca, obligare firma la pastrarea locului de munca edyflo edyflo pe data de 16 oct 2013 din cauza unui accident colectiv de munca m-am accidentat grav la coloana cervicala din cauza careia am satat imobilizat la pat in gips ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu medical intr-un an? loredana81 loredana81 doresc si eu sa stiu cate zile de concediu am dreptul intr-un an concediu medical cu mine sau concediu medical cu fetita ( de 3 ani) in luna octombrie m-am ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de cm mama unui copil de 12 ani operat și imobilizat ... Adevărat Adevărat Poate beneficia de CM mama unui copil de 12 ani operat și imobilizat în aparat gipsat ptr 6 săptămâni? (vezi toată discuția)